Treningsrom DU blir fornøyd med!

Går du med en drøm om å skape ditt eget treningsrom hjemme? Tenker jobben eller du som bedriftseier å skape større trivsel på jobb? 

Uansett hvilken grunn du har for å ønske et treningsrom kan vi i GymSport hjelpe deg med å finne det rette utstyret for det rette rommet. 

Med over 40 års erfaring kan du føle deg trygg på at vi velger rett utstyr og utstyr med kvalitet til treningsrommet ditt. For oss er det viktig at du får det utstyret som er riktig for deg slik at pris og bruk stemmer overens.

Se noen av forslagene under, trykk på det rommet som passer deg og se hva et typisk forslag kan være for deg hvis du har 50/100/150kvm.

Her er et forslag på en gym som vi har satt opp.
Her er et forslag på en gym som vi har satt opp.

Boje
Boje Hoseth

Meget godt fornøyd med GymSport samarbeid på Care treningssenter i Namsos. Solid og robuste vektapparat fra Gymleco, kombinert med en hightech kardiolinje der møllene har touchskjerm, youtube og full pakke.

Helle-Lundereng
Helle Lundereng, Klæbu treningssenter.

Kvalitet og pris betyr mye for oss, og vi setter veldig stor pris på den oppfølgingen og servicen vi får i fra Gymsport AS.

Her er det tommel opp!!

 

alllan
Alan Fallrø

Bruker og anbefaler Kettlebells fra Gymsport AS.

Disse er de beste i markedet, og har de riktige målene etc. Kulene fra Gymsport ble også brukt av IKFF under IKFF EM Open.

hoffjan
Jan Hoff, professor

Som professor forsker jeg på fysisk helse i regi av NTNU etc. Til dette bruker vi treningsutstyr fra Gymsport AS som oppfyller de kravene vi setter til det.

 

pedersen
Helge Pedersen

Er fysioterapeut, og driver idrettsklinikk der vi har GymSport utstyr. Fungerer veldig bra, og god oppfølging og ikke minst rask service! Anbefales!

 

eldarr
Eldar Rønning

Kjøpte en tredemølle, vektskiver, benk etc. hos GymSport AS. Utstyret fikk jeg levert og montert hjemme hos meg, slik at jeg har et muligheten til å trene hjemme.

Fungerer meget bra til mitt bruk!

 

Vi skaper ditt treningsrom/foretaksgym

GymSport AS tilbyr ferdig foretaksgym, komplett med treningsutstyr, kondisjons- og treningsmaskiner. Velg mellom å kjøpe eller lease dette.

Dine ansatte blir friskere og mer produktive av å trene. Foretakstrening er besvist å gi høyere produktivitet, bedre helse og mer harmoniske ansatts.

Kontakt oss i dag så har dere snart et trimrom

Vi innreder lokalet med alt fra gulv, skap og treningsutstyr,og lager også plantegninger og gir gode råd i forhold til forretningsplan o.l

Ring oss på 40001618 eller mail oss på post@gymsport.no så besøker vi dere.

 

Ditt navn (*)

E-post (*)

Telefon (*)

Emne (*)

Melding (*)

Du spør - Vi svarer!

Kan jeg som privatperson handle hos Gymsport AS?

Ja, vi selger også til private.

Mulighet for å lease treningsutstyr?

Ja, vi tilbyr leasing via våre partnere på finansiering.

Tar dere gammelt treningsutstyr i innbytte?

Ja, det kan vi. Vi vurderer da hvert enkelt tilfelle.

Kan dere gi opplæring i bruk av apparatene?

Ja, dette har vi god kompetanse på. Både opplæring i selve bruken, også hvordan man foretar enkelt vedlikehold.

Utfører dere montering, installering og legging av gulv?

Ja. Vi kan organisere med innbæring av utstyr, montering og igangkjøring. Vi legger også gulv, monterer slynger osv...

Hvem kjøper treningsutstyr av Gymsport AS?

Vi selger til mange kundegrupper. Alt fra private til større treningssenter og kjeder. Leverer også utstyr til hoteller, fysioterapeuter, bedrifter, skoler, borettslag og flerbrukshaller.